Poelkapellestraat 16, 8650 Houthulst

Investeringspand Te Koop in Houthulst

€260.000

Gelegen te centrum Houthulst vinden we deze uiterst prachtig gerenoveerde halfopen bebouwing. Deze woning staat op een perceel van 403 m², waardoor er ook een ruime tuin bij de woning hoort. Door zijn centrale ligging zijn handelszaken, scholen en de markt te bereiken op wandelopstand. De renovaties werden recent en nauwkeurig uitgevoerd.

De indeling van deze woning gaat als volgt: we betreden de woning via de inkomhal die meteen heel wat ruimte ter beschikking heeft. Verder komen we in de zeer lichtrijke leefruimte met open keuken. De charmante keuken heeft een afwerking in landelijke stijl en biedt heel wat kastruimte. De zithoek is opnieuw verbazend ruim en heeft een zeer moderne afwerking. De grote raampartijen zorgen namelijk voor heel wat inval van natuurlijk licht, wat het wonen extra aangenaam maakt.
Verder biedt deze woning drie afgewerkte slaapkamers, een hobbyruimte, twee badkamers, een uitgestrekte garage die de volledige diepte van de woning heeft en zo direct leidt naar de volledig omheinde tuin. De woning wordt volledig verward op centrale verwarming via een pelletkachelsysteem.
Kortom een luxe gerenoveerde woning die een zee van ruimte biedt zowel buiten als binnen en gelegen op een uiterst centraal gelegen locatie!

Extra troeven:
- Prachtig gerenoveerd
- GROTE ruimtes
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers
- Zonnepanelen
- Ruime tuin

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH.
Elk prijsvoorstel gelijk of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.
Startprijs: 375.000 EUR

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Investeringspand

EPC

1 kWh/m2

Pand Referentie

SZ362UGW8FMX

1313 m2

Vraagprijzen

29 Nov 2022€260.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

ja

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet meegedeeld

Menu