Ringlaan 51, 2600 Berchem

Kantoor Te Koop in Berchem

Privé-Kliniek

Locatie
Het gebouw is ideaal gelegen tussen de prachtige wijk ‘Pulhof’, de bekende ‘Fruithoflaan’ en de groene omgeving ‘De Veldekens’ en het ‘Brilschanspark’. Supermarkten, winkels en scholen zijn allemaal op slechts een boogscheut verwijderd.
In de buurt vind je verschillende ziekenhuizen zoals ZNA Middelheim, GZA ziekenhuis campus Sint-Augustinus en het universitair ziekenhuis van Antwerpen.
De kliniek kan je gemakkelijk bereiken met de tram, bus of fiets.
Dankzij de Binnensingel of de Antwerpse Ring geraak je in no-time in de randgemeenten en in het ziekenhuis. Of ben je liever met het vliegtuig? Daar ben je op enkele minuten vandaan.

Beschrijving
Het gebouw werd in 1975 opgericht en werd in 2013 grondig verbouwd en heringericht als een privékliniek. Door de jaren heen werden steeds de nodige werken uitgevoerd om zowel het gebouw als de huidige inrichting te moderniseren en te optimaliseren.
De kliniek bestaat uit:
Gelijkvloers: De Praktijk bestaande uit: Receptie+ wachtruimte(+/- 6x10m), backoffice, 2 dokterscabinetten (+/- 6x4m en 6x5m), 1 kleine behandelruimte(+/- 6x2.5m), Kantoor management(+/- 2x4m), Berging, Sanitair, Centrale ontvagstruimte, 4 behandelruimte (kleinste = 5x2,5m/ grootste = 5x3,5m) en een Fotostudio
Verdieping 1 – Operatieverdieping bestaande uit: Pre-anesthesieruimte, centale ruimte, grote operatiezaal, kleinere operatiezaal, recovery met 3 bedden, wasunit, sterilisatie-unit, berging/voorraad, keukentje met kleedruimte en sanitair (douche + wc)
Verdieping 2 - Guesthouse bestaande uit: centrale ruimte met desk voor patiënt coördinator, 7 patiëntenkamers (2 dubbele met badkamer, 2 single met badkamer, 3 single met shared badkamer), badkamer voor gemeenschappelijk gebruik, kamer voor residente, apart toilet, keuken en een eet- en woonkamer.
Op de kelderverdieping zijn er verscheidene bergruimtes, waskamers aanwezig en de mogelijkheid om 6-talwagens te parkeren.
Verplichte vermeldingen
Stedenbouwkundige gegevens in aanvraag

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

Pand Referentie

81W5YB8VSOB-



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu