Sint Elisabethstraat 18, 9120 Beveren

Kantoor Te Koop in Beveren

€415.000

Unieke en karaktervolle burgerwoning in hartje Melsele De woning dateert van eind jaren 1800, dit valt op door de authentieke details die u overal terugvindt in het interieur.
U komt binnen via de indrukwekkende inkomhal waar de vloer bekleed is met hoogwaardig arduin. Het gelijkvloers bestaat uit een grote polyvalente ruimte, een sanitaire voorziening en achteraan een ruimte die gebruikt werd als keuken. De grote raampartijen en hoge plafonds zorgen voor een uitzonderlijk ruim en lichtrijk gevoel. De polyvalente ruimte biedt tal van mogelijkheden zoals een restaurant maar is tevens ideaal voor de uitoefening van vrije beroepen of in te richten als woongelegenheid. Via deze ruimte heeft u toegang tot een terras met aansluitend een grote tuin van 365m2.
Aan de rechterkant van de inkomhal bevindt zich een knappe, grote vestiaire met inbouwkasten en de toegang tot een kelder. Wat in deze hal onmiddelijk opvalt is de authentieke houten draaitrap waarmee u de eerste verdieping bereikt. De eerste verdieping bestaat uit een ruime bureauruimte en biedt toegang tot een groot duplexappartement. De gehele eerste verdieping is voorzien van een prachtige houten vloer. Op het gelijkvloers van het duplexappartement vindt u een ruime living, keuken en ook hier komen de hoge plafonds en de authentieke elementen terug. Via een vaste trap heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Contacteer ons gerust bij vragen, via info@hestor.be of 052 20 05 05.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

EPC

283 kWh/m2

Pand Referentie

MBE14TMM-AT3

500 m2

Vraagprijzen

20 May 2022€415.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu