Alfons Gossetlaan 30, 1702 Dilbeek

Kantoor Te Koop in Dilbeek

BUILT-TO-SUIT VANAF 1.000 m² TOT 3.650 m²
Bedrijfsgebouw op maat (opslagruimte / kantoren) vanaf 1.000 m² tot 3.650 m² te koop in Groot-Bijgaarden, uitzonderlijk goed gelegen langs de Gossetlaan op de voormalige site van Mediahuis.
Makkelijk bereikbaar aangezien de uiterst goede ligging. Het is namelijk gelegen in de Gosset-Zone, aan de kruising R0/E40 te Groot-Bijgaarden, vlak bij op- en afrit 11 Groot-Bijgaarden. De R20 situeert zich eveneens vlakbij waardoor centrum Brussel vlot bereikbaar is.
Op wandelafstand bevindt zich tevens een treinstation en een tramhalte (GrootBijgaarden en Sint-Agatha-Berchem) met verbinding naar het centrum van Brussel. In de onmiddellijke omgeving zijn ook diensten te vinden zoals supermarkten, restaurants, etc.
Alles op maat van uw wensen, dit in samenspraak met de ontwikkelaar.
De locatie is ideaal voor een combinatie van showroom/kantoor/opslag/productie. De ruimte maakt deel uit van de gloednieuwe bedrijvencampus 'Westgate: fase II" bestaande uit nieuwbouw en gerenoveerde loodsen/ateliers, showrooms en kantoren op maat van uw wensen (casco/afgewerkt).
Dit park biedt tal van voordelen zoals een restaurant, parkeergebouw met 200 plaatsen,
24/7 toegankelijk en voorzien van laadstations en omgeven door groen.
Hier vindt u de nodige flexibiliteit voor een functionele huisvesting van uw bedrijf. Tevens een topinvestering en unieke kans voor elke ondernemer!
Wenst u meer informatie over deze built-to-suit? Contacteer ons dan via Chanelle@immofrancois.be of via 0476 76 57 59

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

2WPGK7JSZUZ9



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu