Marktweg 40, 9500 Geraardsbergen

Kantoor Te Koop in Geraardsbergen

€449.900

Via de inkom (met gastentoilet) komt u in de ruime en lichtrijke woonruimte (vanwaar u toegang heeft tot het zuidgerichte terras en de tuin) en aansluitend de keuken.
Verder op het gelijkvloers nog 2 slaapkamers (1 met terras), 1 douchekamer en 1 badkamer. Dit biedt veel opportuniteiten naar wie alle woonfuncties op het gelijkvloers wenst naar de toekomst toe. De huidige slaapkamers kunnen een functie naar "vrij beroep" krijgen. Dit o.a. door de bijkomende grote slaapkamers op de eerste verdieping. Momenteel zijn er twee, maar de indeling laat toe om hier bijkomende kamers te creëren. Op de eerste verdieping ook centrale verwarming en sanitaire voorziening, met de mogelijkheid om extra badkamer(s) te creëren. Bijkomende troef is de grote kelder (200 m2) met een vrije hoogte van 2,5 m. Dit biedt mogelijkheden naar vrij beroep, praktijkruimtes, groepspraktijken, werkatelier, ... zeker in combinatie met de extra parkeerruimte die toegankelijk is vanuit de Gemeentestraat. Of een vakantiewoning, B&B, .... met polyvalente ruimte in de benedenverdieping. Beschikbaarheid is bespreekbaar met de verkopers.
Op zoek naar een investeringsproject of woning met praktijkruimte ?
Klik dan op " Maak een afspraak" op deze pagina. U ontvangt dan van ons bijkomende info (o.a. virtuele rondleiding, kadastrale info, ...) en een bevestiging van uw afspraak. Info: 055/35 00 45 of pieter@cornelis-partners.be

Renovatieverplichting van toepassing: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

EPC

553 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.162

Pand Referentie

R8SS14FUUUGH

396 m2

Vraagprijzen

10 Nov 2022€449.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu