Brusselsesteenweg 139, 1500 Halle

Kantoor Te Koop in Halle

€1.650.000

Welke klanten of patiënten dromen niet van bediend te worden in een Kasteel? U kan deze waardevolle uitstraling aanbieden dankzij het verfijnd en gerenoveerd Kasteel Devleminck.
Gelegen op dé invalsweg van Halle, de perfecte ligging om uw klanten of patiënten te verwelkomen: 100m openbaar vervoer, 1km station en 2km autosnelweg. Parking is voorzien. De gloednieuwe wijk die het kasteel omarmt, zal natuurlijk ook nieuwe patiënten of klanten aantrekken.
Gerenoveerd om aan de huidige duurzaamheidsnormen te beantwoorden, voor uw comfort en die van uw klanten. Het kasteel is betegeld, geschilderd en ook bekabeling, verluchting en airco zijn voorzien. Op 4 verdiepingen met plafonds tot 4m hoog. Er zijn 3 verschillende ingangen, waardoor je het Kasteel kan delen met medewerkers of collega’s, of wonen en werken combineren.
Het is gelegen in een mooi park waar het leuk vertoeven is voor uw klanten en collega’s.
De uitstraling dat het Kasteel Devleminck aan een praktijk of kantoor kan brengen is te danken aan de beroemde Halse Interbellum architect Victor Devleminck.
Bezoek waard! Indien u een bezoek wenst, aarzel niet ons te contacteren op het nummer 02 513 13 13 of e-mail naar info@c21.be

Menu