Koningin Astridlaan 32, 3500 Hasselt

Kantoor Te Koop in Hasselt

€1.675.000

Langs de Koningin Astridlaan, ten noordwesten van het centrum en nabij het station treffen we dit uitzonderlijk vastgoed aan op een perceel van 10a98. De eigendom bestaat uit een karaktervol herenhuis met tuin (230m²) en naastliggend een te renoveren burgerwoning, van elkaar gescheiden door een ruime parking. Zeer vlotte bereikbaarheid met de wagen via de N2. De oprit van de E313 ligt op minder dan 3km. Het aanbod van openbaar vervoer is zeer goed.

De totale eigendom heeft een bruikbare vloeropp. van zo'n 1500m², waarvan het herenhuis bestaat uit een kelder (107m²), gelijkvloerse VD (450m²), verdieping (274m²), dakverdieping 1 (177m²) en dakverdieping 2 (72m²).

Alle verdiepingen zijn ingericht als kantoren met oa een onthaalruimte, spreekruimtes, een keuken, bureauruimtes met inbouwkasten, toiletten, vergaderzalen en archief/stockageruimtes. Er is ook een handige doorgang/fietsenstalling aanwezig.

De ramen hebben dubbel glas en er wordt centraal verwarmd op gas met radiatoren.

Het andere gebouw is een burgerwoning, gelegen op de hoek met de Geraetsstraat en heeft een bruto opp. van 422m². Het pand staat leeg en dient gerenoveerd te worden. Er is ontsluiting aan 2 straten.

Er zijn tal van mogelijkheden: wonen/werken, kangoeroewonen, co-housing, B&B, vrije beroepen, administratie, opleidingscentrum, cultureel/sociaal/overheidsactiviteiten, toonzalen, ...

Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, contacteer ons op 053 89 99 66 of mail naar pieter@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

EPC

C kWh/m2

Pand Referentie

JN3-BKOJ8MUP

Vraagprijzen

19 Aug 2022€1.675.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu