Kempische steenweg 365, 3500 Hasselt

Kantoor in Hasselt

€1.150.000

Stijlvol en super gelegen polyvalent gebouw met woonst aan de Hasseltse stadsrand.
Deze knappe en ruime villa beschikt over vele mooie polyvalente ruimtes. Ze kan perfect dienen om wonen en werken te combineren. Dankzij de goede opdeling kunnen het professionele en privé gedeelte autonoom gebruikt worden. De kwalitatieve afwerking, het mooie zicht op de achterliggende velden en het multi-functionele karakter van de woning zorgen voor een unieke combinatie.

Indeling gelijkvloers:
De grote open ruimtes van 176m2 aan de voorzijde zijn makkelijk moduleerbaar en lenen zich tot tal van activiteiten: vrij beroep, kantoor- of winkelruimte..

Indeling kelderverdieping:
116m2 multifunctionele in te vullen ruimte.
Vergaderruimte, kantoorruimte, ..

Indeling eerste verdieping:
Over deze verdieping vinden we het woongedeelte van 185m2 terug. Als eerste is er de landelijke leefkeuken: deze is zeer kwalitatief afgewerkt met een natuurstenen werkblad en een Boretti-fornuis. Vanuit de keuken hebben we een prachtig zicht op de achterliggende velden. Ook het mooie dakterras is van hieruit toegankelijk. De aanpalende leefruimte en zithoek geven beiden uit op het dakterras en bovendien geniet je vanuit deze ruimtes ook van het prachtige uitzicht. Verder bevinden zich op deze verdieping een bureauruimte, drie ruime slaapkamers waarvan de master bedroom voorzien is van een lichtrijke inloopdressing. De badkamer is volledig uitgerust met vrijstaand ligbad, inloopdouche en een mooi badkamermeubel in Flamant stijl. Tot slot bevindt zich ook nog een gastentoilet op deze verdieping.

Tuin:
In de fraai aangelegde en omheinde tuin is het zeer rustig vertoeven. Er bevindt zich een ruime garage met zolder in English Heritage-stijl. Aan de voorzijde is het perceel afgesloten met een automatische poort. Er bevinden zich een zevental parkeerplaatsen aan de voorzijde van de woning.

EPC: 76kWh/m2

Buitengewone kenmerken:
- Ideaal voor wonen en werken te combineren
- Multifunctioneel en zeer degelijk gebouw
- Kwaliteitsvolle materialen
- Ideaal opbrengsteigendom
- Gunstig EPC van 76kWh/m2
- Vrij zicht
- Centrale TOP ligging
- Goede bereikbaarheid
- Inpandig zwembad - sauna - jacuzzi
- Parking

Documenten Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 10/0955.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Kantoor

EPC

76 kWh/m2

Pand Referentie

-JXP75EUE8D-

1000 m2

651 m2

Vraagprijzen

21 Jan 2022€1.150.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu