Mechelsesteenweg 74, 2550 Kontich

Kantoor Te Koop in Kontich

€269.000

Ruime commerciële ruimte (113 m²) gelegen in de winkel-wandelstraat van Kontich, op een A-locatie perfect voor handelaars of kleine zelfstandigen.

Ligging: Gelegen op een A-locatie in de winkel-wandelstraat in het centrum van Kontich, zeer centraal gelegen vlakbij belangrijke invalswegen en autostrades en met een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, receptie, kluizenzaal/kelder, toilet, bureau, tweede kantoorruimte, derde kantoorruimte
Omschrijving: U betreedt het handelspand via de inkomhal met een receptie. Door de veiligheidsdeur komt je terecht in de sluis die toegang biedt tot een toilet met een lavabo. Naast de veiligheidsdeur kan je de trap naar beneden nemen en kom je terecht in een ruime kelder die nu dienst doet als kluizenzaal. Achter de 2de veiligheidsdeur bevind zich de eerste bureau die zich naast de ruime receptie bevindt. Iets verder is er dan een tweede kantoorruimte die meer afgesloten is. Op het einde van de gang vinden we dan de 3de kantoor ruimte die ook extra privacy biedt. Het volledige kantoor is ook uitgerust met airconditioning en heeft extra bergruimte in het derde kantoor. Het kantoor zelf heeft individuele meters en de gemeenschappelijke kosten zijn gering. Het kantoor zelf biedt zeer veel mogelijkheden en kan ingericht worden naar ieders wens, zo kan je hier perfect als kleine zelfstandige een bruisende zaak starten in de drukste winkelstraat van Kontich.

Kortom: Ruime commerciële ruimte (113 m²) gelegen op de drukste winkelstraat van Kontich, voorzien van 3 aparte ruimtes met veel mogelijkheden om het in te richten naar jouw wens!

Bijzonderheden:Zeer veel mogelijkhedenA-locatieIn te richten naar eigen keuzeRuim

Renovatieverplichting niet-residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

EPC

622 kWh/m2

Pand Referentie

1HTD1BX6Y8UT

113 m2

Vraagprijzen

07 Oct 2022€269.000

15 Jul 2022€300.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu