Maaseikerlaan 30, 3680 Maaseik

Kantoor Te Koop in Maaseik

€565.000

Deze kantoorruimte met veel potentieel en een vlotte bereikbaarheid is gelegen op langs een drukke invalswegen op een boogscheut van Neeroeteren centrum en dit op een perceel van 11a 55ca. Het handelsgelijkvloers kan zeer multifunctioneel benut worden en dienen voor diverse doeleinden. Er bevinden zich enkele private burelen met een mooi ruim onthaal, polyvalente ruimte en private parking. Op de verdieping liggen 2 grote bureelruimtes die kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals vergaderruimte, bureel, etc.... In de kelderverdieping is er een grote polyvalente ruimte, die voorzien is van veel lichtinval door de grote raampartijen op het gelijkvloers. De kelder beschikt ook over een stockageruimte, sanitaire voorziening en kitchenette.

Mocht u toch eerder geïnteresseerd zijn in een woning. Er zijn plannen aanwezig om het kantoor om te vormen naar meerdere entiteiten. Voor meer info kan u contact opnemen met het kantoor.
Enkele troeven: Locatie: Commerciële ligging met voldoende passage, nabij het centrum van Neeroeteren. Oppervlakte: Het gebouw beschikt over een vloeroppervlak van 440 m2 exclusief de kelder. Mogelijkheden: Kan zeer multifunctioneel benut worden en dienen voor diverse doeleinden. Voorzieningen: Het gelijkvloers en verdieping 1 zijn voorzien van zowel vloerverwarming als airco. Ben je op zoek naar kantoor of praktijkruimtes op een unieke locatie nabij het centrum van Neeroeteren. Neem dan contact op voor meer informatie of een bezichtiging via 089 46 48 63 of via impact@era.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

YL98XCKG5CRN

1155 m2

440 m2

Vraagprijzen

31 Oct 2022€565.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu