Walzegem 34, 9860 Oosterzele

Kantoor in Oosterzele

€985.000

Herenhuis met afzonderlijke bijgebouwen in een grote ommuurde tuin staat nu te wachten op een nieuwe invulling. Kom binnen in dit pand en ervaar de mogelijkheden die het u kan bieden. De huidige staat van het gebouw is niet meer wat het ooit is geweest, maar met een beetje inbeeldingsvermogen ziet u er het project van uw dromen in.
Aan de locatie zal het alvast niet liggen! In het landelijke Balegem met openbaar vervoer op wandelafstand. Alsook heeft het gebouw een grote oppervlakte: het woonhuis (vermoedelijk uit de tweede helft van de 19de eeuw) heeft een kelderverdieping, een gelijkvloerse verdieping met verschillende ruimtes dat kunnen ingevuld worden naar keuze (een bureauruimte/slaapkamer, eetkamer, zithoek, wasruimte/slaapkamer, een 2e eetkamer met aansluitend de keuken), op de eerste verdieping met maar liefst 7 slaapkamers en via een vaste trap bereiken komen we op de ruime zolder. Het bijgebouw dat momenteel als kantoorruimte is ingericht barst van het potentieel door zijn open, lichtrijke ruimtes. Deze is reeds gerenoveerd en beschikt ook over een keuken, aparte wcruimte, een vergaderruimte met bar, bureauruimte en over 1e verdieping dat kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden.
Bent u op zoek naar een pand waar u wonen en werken kan combineren? Wenst u een grote woning op toplocatie met parkeermogelijkheden te realiseren?
Wou u al altijd een B&B of hotelletje uitbaten?
Zou u graag een project onder handen nemen? Dan kan dit gebouw zijn wat u zoekt! Aarzel niet om een afspraak ter plaatse in te plannen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Kantoor

EPC

653 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.187

Pand Referentie

T8OY-WHKHEMO

Vraagprijzen

19 Sep 2022€985.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu