Koestraat 175A, 8800 Roeselare

Kantoor Te Koop in Roeselare

€415.000

Op deze commerciële site langs de Ring van Roeselare bevindt zich een kantoorruimte van 218m². Het kantoor beschikt over een top ligging door de centrale ligging in de nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E403 en het nieuw ziekenhuis AZ Delta. Tevens is er een schitterende visibiliteit aangezien dit gebouw gelegen is langs de Rijksweg. R.Plaza is de perfecte uitvalsbasis voor kleinere zelfstandige ondernemingen, KMO's of zelfs nationale spelers, die dankzij de strategische locatie. Het is DE locatie van Roeselare! De combinatie van werken, ontspanning en winkelen op 1 locatie.









Op de locatie is er tevens voldoende boven- en ondergrondse parkeermogelijkheden, bij het kantoor van 218² horen er 4 parkeerplaatsen. Als extra werd er ook aandacht besteed aan een veilige toegang voor voetgangers en fietsers. Voor de elektrische wagens is er ook een leuke extra voorzien, zij kunnen tijdens het werken/winkelen gebruik maken van het snellaadstation van Fastned.









Verder is het gebouw BREEAM gecertificeerd! Dit wil zeggen dat dit een duurzaam project is met aandacht voor een gezond gebouw. Een gezonde werkomgeving wordt hierdoor gegarandeerd, dit zorgt voor het welzijn en de productiviteit van de gebruikers.









Op het domein zal er tevens ook een hotel gebouwd worden alsook zijn bekende commerciële namen zoals Albert Heijn, ING, Sportline er al aanwezig. Het kantoor wordt casco opgeleverd met volgende zaken:









-Verlaagd tegelplafond









-Verhoogde computervloer









-LED-verlichting









-Stopcontacten via vloerdozen









-Private teller elektriciteit









Kantoor van 613m² ook mogelijk. Het kantoor van 218m² wordt tevens ook te huur aangeboden. Lastenboek aanwezig.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

TEO6OYPMYDMV

Vraagprijzen

26 Dec 2022€415.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu