Abeelstraat 30, 8700 Tielt

Kantoor Te Koop in Tielt

€668.000

Vrijstaand landhuis met 4 slaapkamers, dubbele garage en prachtige verzichten op 1.928m² in Tielt!

Ligging: landelijk en rustig gelegen in Tielt én met prachtige verzichten rondom rond de woning.

Indeling:
Gelijkvloers: via de inkomhal, met bezoekerstoilet met handenwasser, betreden we het landhuis. Rechts komen we in de ruime woonkamer met dubbele zithoek, eetplaats en 2 open haarden. De woonkamer wordt verruimd door de aansluitende veranda met open vouwbaar dak. Daarnaast vinden we de volledig uitgeruste en open keuken met ontbijthoek. Verder vinden we de wasplaats met voorziening voor wasmachine, droogkast en een enkele spoelbak. Naast de wasplaats is er nog een ruime berging en de technische ruimte.

Verdieping 1: de eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers. Verder vinden we de badkamer met een ligbad, dubbel wastafelmeubel en bidet. Daarnaast is er een douchekamer met douche. Tevens is er nog mogelijkheid om een apart toilet te voorzien.

Zolder: de 4de slaapkamer is te bereiken via een vaste trap. Aansluitend vinden we de ruime zolder met mogelijkheid tot extra slaapkamer(s). Er is nog een extra zolder boven het sas.

Garage: een dubbele garage met automatische garagepoort.

Burelen: de woning beschikt over een ruime bureelruimte (± 70m²). Deze burelen zijn via een aparte inkomhal toegankelijk en bieden de mogelijkheid tot kangoeroewoning, vrij beroep, kantoor, flexiruimte … . Tevens is er een apart toilet.

Tuin + terras: de prachtige en zongerichte tuin is aangelegd met een ruim terras, een vijverpartij én is omgeven door variërende boom- en struiksoorten. De tuin creëert een absolute oase van privacy en rust. In de tuin is er een handige tuinberging met pergola voorzien.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

EPC

284 kWh/m2

Pand Referentie

8IVZNKGXQZ0G

1928 m2

265 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€668.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu