Patriottenstraat 90, 2300 Turnhout

Kantoor Te Koop in Turnhout

€249.000

Centraal gelegen energievriendelijke woning/praktijk van ca. 160m² met 4 (slaap)kamers, badkamer, kitchenette en een onderhoudsvriendelijke private binnenplaats. Recent gerenoveerd en voorzien van zonnepanelen. Mits enkele eenvoudige ingrepen, zoals het plaatsen van een fornuis kan je de praktijk makkelijk gebruiken als eengezinswoning. Verder is er een mogelijkheid om direct achter de woning 2 staanplaatsen te huren voor slechts 30 euro per maand. Interessant pand als woning, als opbrengsteigendom voor de verhuurmarkt of als praktijk.

Gelijkvloerse verdieping: Inkomhal met apart gastentoilet, open kitchenette met veel bergruimte in de ingemaakte kasten (mits het plaatsen van een fornuis kan deze ruimte perfect als keuken dienst doen), wachtruimte met lichtstrook in het dak zodat er veel natuurlijk licht binnen valt. Tussen de wachtruimte en de achterste kamer is een grote, praktische tussenwand geplaatst die gemakkelijk open gezet kan worden of te verwijderen is zodat je vanuit de open keuken direct toegang hebt tot een ruime leefkamer met groot zuidgericht raam (voorzien van screens). Via dit schuifraam kom je op een private, zuidgerichte binnenplaats waar je makkelijk containers en fietsen kan plaatsen en gezellig kunt genieten van de zon. De binnenplaats is toegankelijk via een achterpoortje, zodat je niet met containers of fietsen door het huis hoeft. Vooraan in de woning bevindt er zich nog een afgesloten kamer waar je makkelijk een TV-ruimte van kunt maken. Mits het verwijderen van de deur en gyprocwand, kan van de benedenverdieping opnieuw een grote open ruimte gemaakt worden.

Eerste verdieping: Via een houten trap krijg je toegang tot de eerste verdieping waar er zich een ruime master bedroom bevindt met parketvloer (zuidgericht en voorzien van screens). Verder is er een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel, en een dressing / kinderkamer / bureauruimte. In deze ruimte is er een ingemaakte kast voorzien, waarin o.a. de CV-ketel zich bevindt.

Tweede verdieping: Opnieuw via een houten trap begeven we ons naar de 2e verdieping waar je op de overloop toegang hebt tot 2 kamers onder het dak, voorzien van ingemaakte kasten. De voorste kamer is voorzien van een raam in een dakkapel, de achterste kamer is uitgerust met een opengaand veluxraam met screen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

EPC

kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€744

Pand Referentie

LN9DP4EKON8W

160 m2

Vraagprijzen

20 Oct 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu