Processieweg 3A, 9880 Aalter

Villa Te Koop in Aalter

€599.000

Deze prachtige villa is gelegen in een rustige, doch vlot bereikbare buurt en op wandelafstand van het centrum van Aalter. Hier treft men tal van gezellige restaurants, winkels, warenhuizen,… Een erg gewilde ligging.

Recent werd deze hedendaagse woning gerenoveerd en afgewerkt volgens de huidige normen. Ook werd er de nodige aandacht besteed aan de energiezuinigheid van de woonst.

Via de aangelegde oprit bereikt u de inkomdeur die u leidt naar de ruime hal die beschikt over een gastentoilet. Tevens biedt het de nodige ruimte voor het plaatsen van een mooie vestiairekast. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot een multifunctionele ruimte die kan worden ingericht als extra leefruimte, bibliotheek, speelkamer of bureauruimte. Van hieruit bereikt u de gezellige, familiale eethoek en de moderne, open keuken met groot kookeiland. De keuken beschikt naast heel wat kastruimte ook over een ruime berging die kan worden ingericht als wasplaats.
De lichtrijke leef- en eetruimte werd voorzien van een prachtige parketvloer en staat in directe verbinding met het heraangelegd terras en de perfect georiënteerde, onderhoudsvriendelijke tuin.
Vanuit iedere ruimte in dit eigendom kan u genieten van veel lichtinval en een prachtig dieptezicht op de aangelegde tuin.

Via de authentieke trap bereikt u de eerste verdieping waar zich drie ruime slaapkamers en een eigentijdse badkamer bevinden. Deze laatste beschikt over een ruime inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet.

Benieuwd naar deze unieke parel? Contacteer vandaag ons kantoor en plan uw bezoek in.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Villa

EPC

164 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€872

Pand Referentie

67-FI7Q9KQ2S

763 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

03 Dec 2022€599.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Hoofdverblijf

Overstromingsgebied

Nee

Menu