Peerderbaan 4, 3940 Hechtel-eksel

Villa Te Koop in Hechtel-eksel

€459.000

Gerenoveerde charmante villa op een ruim perceel van 11a70ca. De villa van bouwjaar 1960 is in 2019 volledig onder handen genomen. Zo zijn de keuken, de badkamer, vloeren, leidingen, elektriciteit, ... volledig aangepast. Het rieten dak is van +/- 2015 en is extra dik gelegd voor meer isolatie. Een goede ligging in het centrum nabij al de invalswegen met openbaar vervoer voor de deur. 4 slaapkamers aanwezig.

De woning is als volgt ingedeeld:
Gelijkvloers: Riante inkomhal met toegang tot de bureelruimte/slaapkamer aan de voorzijde (ideaal voor vrij beroep), apart toilet, zeer ruime leefruimte met openhaard en riante tuinkamer. Volledig vernieuwde keuken met onder andere de stoves oven (3 ovens) met inductiekookplaat, afwasmachine, ... De bioscoopruimte op het gelijkvloers maakt het geheel compleet. Ruim terras bereikbaar vanuit de keuken.

Verdieping: 3 slaapkamers met inbouwkasten en de hoofdslaapkamer is ook voorzien van een dressing. De zeer ruime badkamer is uitgerust met een ligbad, (regen)douche, dubbele wastafel en een toilet. In 1 van de slaapkamer is er toegang tot een kleine zolderruimte die uitgerust is met een trap naar de eigenlijke zolderruimte.

De tuin is volledig omheind en zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd. Carport en tuinhuis aanwezig. Houten ramen met dubbele beglazing. Verwarming op aardgas. Gunstig EPC. Op zoek naar een instapklare villa met veel charme? Neem dan direct contact op voor een bezichtiging.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Villa

EPC

211 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.325

Pand Referentie

HFGC66S30S3J

1170 m2

261 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€459.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu