Eikestraat 113B, 9550 Herzele

Villa Te Koop in Herzele

€575.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze stevig gebouwde villa is gelegen te Steenhuize-Wijnhuize, op de grens met Geraardsbergen en Ninove. In een omtrek van 2km bevindt zich een doe-het-zelf centrum, beenhouwer, bakker, grootwarenhuis, horeca,...
Ze werd voor het eerst bewoond begin de jaren '90, werd afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen en geniet overal veel lichtinval door de grote raampartijen.
Gelijk met het straatniveau bevindt zich de ruime inkomhal in L-vorm met trap naar het woongedeelte. Hier is er tevens een koele berging, een stookruimte/werkplaats met toegang tot de tuin en een ruime garage met sectionaalpoort welke plaats biedt voor drie wagens. Gelijk met het tuinniveau bevindt zich een nachthal met dubbele toegangsdeur tot de zeer ruime woonkamer met parketvloer, daarnaast de ingerichte keuken (nieuw sinds 2017) met aansluitend een praktische berging. Zowel vanuit de woonkamer, de keuken en de berging is er toegang tot het terras en de tuin. Verder is hier nog een bureauruimte (of een eerste slaapkamer) en een apart toilet. Op de bovenverdieping zijn er vier slaapkamers (twee zeer grote en twee kleinere) en twee ingerichte badkamers. Ruime zolder aanwezig.
De villa heeft een mooi aangelegde, doch onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van alle privacy en met groen vergezicht achteraan.
IDEALE WONING VOOR EEN NIEUW SAMENGESTELD GEZIN OF VOOR COMBINATIE WONEN/BEROEP!!
CV op stookolie (mogelijkheid om hybride te verwarming, combinatie warmtepomp en stookolie), dakisolatie aanwezig, houten ramen met dubbele beglazing, waterverzachter aanwezig, alarmsysteem aanwezig, regenwaterput van 10.000L aanwezig (aangesloten op toilet en buitenkranen), robotgrasmaaier aanwezig.
EPC: 209 kWh/m². Woongebied met landelijk karakter + agrarisch gebied, geen vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig gebied.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Villa

EPC

209 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.051

Pand Referentie

MKKSVFZYGHSP

388 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€575.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu