9910 Knesselare

Villa Te Koop in Knesselare

€2.450.000

Deze woning genaamd ‘De Lentehoeve’ met een woonoppervlakte van ± 450 m² is landelijk gelegen te midden van een domein van ± 4,2 ha met bos en weides. Volledige privacy en rust is hier gegarandeerd.
Via de inkomhal krijgt men toegang tot de leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken, de bibliotheek/TV-kamer met open haard, de eetplaats en het groot salon met zicht op het domein. Daarnaast heeft men nog een grote koele bergruimte en wasplaats met douche en een bergruimte met alle technieken. De eerste verdieping bestaat uit een grote slaapkamer met badkamer en extra ruimte, een master bedroom met ensuite badkamer en veel opbergruimte, een polyvalente ruimte via de trap naar extra verdiep. Naast het hoofdgebouw bevindt zich een vakantiewoning ingericht ingericht met leefruimte met eetplaats en geïnstalleerde keuken, aparte bergruimte, sauna met inloopdouche, 3 slaapkamers met badkamer en tot slot nog een familiekamer op de verdieping.
Aanvullend: de vennootschap beschikt over een mestbank- en landbouwnummer, stallingen van 250 m² , ± 3,5 ha aan weides, natuurlijke waterzuiveringsinstallatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frédéric Prévost

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Villa

Pand Referentie

ZORRTDKF3ON-

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

04 Dec 2022€2.450.000

Menu