1380 Ohain

Villa Te Koop in Ohain

€2.950.000

Gelegen op een achtergrondterrein van ± 1 hectare 18 in Ohain geniet dit discreet eigendom van een bijzonder rustige omgeving en een uitzonderlijk zicht.
De villa van ± 422 bewoonbare m² onderscheidt zich van de meeste Mi Casa huizen; de architecturale en decoratieve keuzes geven haar een originele charme uit het verleden met een gedurfd en tijdloos karakter. Het is dus geen toeval dat dit eigendom terug te vinden is in publicaties. De ruime hal nodigt de gasten enerzijds uit naar een salon met open haard en anderzijds naar een zitkamer met zijn prachtige bijbehorende keuken en achterkeuken. De begane grond geniet eveneens van een bibliotheek-bureau ruimte. Achteraan op tuinniveau, liggen er ook twee slaapkamers, een gedeelde badkamer en een speelruimte. De bovenverdieping biedt twee slaapkamers, een badkamer, een wasruimte alsook een master suite met een statige dressing en een badkamer. Een terras opgeluisterd door een zwembad en een vijver met een mooie hut voltooien deze magische plek.
Andere: verwarming met warmtepomp, Bose domotica, zonnepanelen, EPC B, kelders, dubbele garage, totale oppervlakte (bewoonbaar en niet-bewoonbaar): ± 558 m².
Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met V. Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Villa

EPC

104 kWh/m2

Pand Referentie

21MSHR4N0VKI

5 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

27 Nov 2022€2.950.000

Menu