9700 Oudenaarde

Appartement in Oudenaarde

€229.000

Dit volledig gerenoveerde dakappartement met twee slaapkamers is gesitueerd op de vierde verdieping van Residentie Riethof. Het appartement is centraal gelegen in een rustige en gegeerde woonkern nabij het station en het centrum van Oudenaarde. De praktische indeling is als volgt :
Een grote inkomhal met dubbele glazen deur die toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte met houten parketvloer, aansluitend is er de volledig ingerichte open keuken met eethoek en een extra technische berging.
Het zuidwest georiënteerde buitenterras laat je vanaf de middag tot de late avond genieten van de zon en de prachtige vergezichten.
Verder zijn er twee ruime slaapkamers, een geïnstalleerde badkamer met ligbad en ingewerkte regen- en handdouche, een dubbele lavabo met grote designspiegel, en tot slot is er het aparte gastentoilet. De geïnstalleerde airco in de leefruimte is aangesloten met een energiezuinige warmtepomp en zorgt voor het perfecte binnenklimaat in het appartement aan een zacht prijsje.
Een bijkomende troef : er is steeds voldoende parkeerplaats in de directe omgeving ! Dit appartement is echt instapklaar en onmiddelijk beschikbaar na het verlijden van de akte.
Een ideale investering, duurzaam, inflatieproof en vooral superzuinig in verbruik in tijden van torenhoge energieprijzen !

Interesse in een leuk en informatief bezoekmoment, contacteer dan Pierre op 0495/28.85.25 of mail : pierre@properties-makelaars.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

203 kWh/m2

Pand Referentie

-TSL5YSCH1O2

77 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Sep 2022€229.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu