Bergstraat 42-4, 9170 Sint-gillis-waas

Appartement in Sint-gillis-waas

€235.000

Ben je op zoek naar een instapklaar, ruim appartement met 2 slaapkamers, terras en autostaanplaats in Sint-Gillis-Waas? Gevonden!

Gelegen nabij invalswegen, openbaar vervoer en winkels heeft dit appartement heel wat te bieden. De goede ligging, het zuid gerichte terras, de ruime slaapkamers en de elektrische zonnewering zijn slechts enkele troeven van dit mooie appartement.

Indeling:
- 1steV: via de trap ga je naar de eerste verdieping. De inkomhal geeft toegang tot de grote lichtrijke leefruimte (31m²) met eethoek en open keuken (10m²). De keuken is voorzien van een dampkap, inductiekookplaat, oven, vaatwasser en dubbele spoelbak. De grote glaspartijen in de leefruimte zorgen voor veel lichtinval en een open gevoel. Ze zijn bovendien voorzien van elektrische zonnewering. Aansluitend heb je het gezellige terras. Daarnaast vind je de badkamer (6m²) met ligbad, douche en dubbele wastafel. Verder zijn er nog 2 ruime slaapkamers (15m²-13m²) waarvan de kleinste kamer met terras, een ruim toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Tot slot bevindt er zich beneden ook nog een autostaanplaats en een extra berging.

Is dit appartement precies wat je zoekt of ben je op zoek naar de ideale opbrengsteigendom? Contacteer ons kantoor en maak snel en vrijblijvend en afspraak voor bezichtiging.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

106 kWh/m2

Pand Referentie

4D7ZKNF8TT1P

2027 m2

98 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Mar 2022€235.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu