Wetterstraat 31-a-32, 9230 Wetteren

Appartement in Wetteren

WETTEREN - Dit nieuwbouwappartement vinden we in de verzorgde residentie 'Schollaertshof' op de derde verdieping (lift aanwezig). Het werd gebouwd in 2020 conform de strenge energienormen. De ligging van dit pand is bijzonder aantrekkelijk met alle voorzieningen, zoals scholen, winkels, centrum Wetteren, belangrijke invalswegen en de E40 in de directe omgeving.

Het appartement beschikt over een inkom met een heel aangename en lichtrijke woonkamer, een open en volledig geïnstalleerde leefkeuken die uitgeeft op het mooie en zonnige terras, een praktische bergruimte, een nette badkamer uitgerust met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet en tenslotte 2 verzorgde slaapkamers.

Ondergronds is er een privatieve autostaanplaats (nr. 11) die mee aangekocht dient te worden voor € 20.000 (niet in de prijs inbegrepen). Ook op vlak van investering is dit een heel interessante eigendom.

Bent u op zoek naar een perfect instapklaar appartement met aangenaam terras, voorzien van alle moderne comfort op een vlot bereikbare locatie? Of naar een ideale investering? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€734

Pand Referentie

N87FSPTLGJEK

79 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu