Westerring 72, 9700 Mullem

Handelspand in Mullem

€895.000

Deze indrukwekkende site, genoemd ''Domein Bekemolen" (6508m²) gelegen op het uiterst commerciële verbindingsweg tussen Gent en Oudenaarde biedt tal van mogelijkheden aan. De combinatie van een historisch waardevolle molenaarswoning met een water- en windmolen is een unicum in Vlaanderen.

Werken & wonen? Een nieuwe horecazaak starten? Hier uw nieuw kantoor laten vestigen? Noem maar op, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij haar ligging geniet deze site van zowel een vlotte verbinding naar de invalswegen N60 Gent - Oudenaarde maar ook van tal van omliggende wandel en fietsroutes.

Bij het betreden van het domein treffen we aan de rechterkant de Molenbeek en de restanten van het waterrad aan.
Aansluitend treffen we het eerste deel van de woning waarin zich de garages bevinden met daaronder de historische "Hiëronymusch Bosch" kroeg.

Het charmante woonhuis, daterend uit 1764, heeft jarenlang gediend als een feestzaal met een aanpalende, modern uitgeruste keuken. Terug van deze site een sprankelde feestzaal met horeca bestemming maken? Het kan!

De eerste verdieping strekt zich uit over de gehele lengte van de woning en omvat onder meer 2 studio's, een slaapkamer en badkamers. Mits de nodige opfrissing, biedt zich opnieuw de mogelijkheid om hiervan een bruisende Bed & Breakfast te maken.

In de tuin van het domein bevindt er zich een ruim aangelegd terras aan de rand van de recentelijk heraangelegde vijver met daarachter een spaarbekken van ongeveer één hectare.

Benieuwd naar meer informatie over deze site? Contacteer Henry Van Tornhout 0474 13 37 93!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Handelspand

Pand Referentie

S8W3M8SYYY0Y

Vraagprijzen

08 Jun 2022€895.000

08 Jun 2022€237.500

11 Jan 2022€895.000

Menu