De Manstraat 93, 2100 Deurne

Huis in Deurne

€310.000

Via de ERA Open Huizen Dag van zaterdag 3 december kan u dit pand vrijblijvend bezoeken van 13u00 tot 14u00 zonder afspraak.

Bent u op zoek naar een instapklare gezinswoning met maar liefst 3 slaapkamers en privé parkeergelegenheid? Dan stellen wij u graag deze ruime en gesloten woning te Deurne voor! Ligging
De woning heeft een centrale ligging te Deurne nabij 'T Rivierenhof. De belangrijkste verbindingswegen bevinden zich namelijk op enkele ogenblikken van deze woning. Verder is de tramhalte van tram 5 en de bushalte van bus 33 slechts op een paar minuten van uw voordeur verwijderd. Tevens vindt u rondom de woning tal van verschillende supermarkten, dokterspraktijken, apotheken, parken en scholen.
Indeling
U komt binnen via de inkomhal op de gelijkvloerse verdieping, met rechts van u de eerste slaapkamer die ook kan dienen als bureauruimte. Links op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime lichtrijke woonruimte en de keuken voorzien van voldoende opbergruimte. De twee ruime slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping die beiden toegang bieden tot het terras. Vooraan de woning is er privé parkeergelegenheid voorzien.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

416 kWh/m2

Pand Referentie

OHUXFOY72X2S

100 m2

131 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Nov 2022€310.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu