Eeminckstraat 37, 9230 Wetteren

Huis in Wetteren

GERESERVEERD!!

WETTEREN-CENTRUM: Deze grotendeels gerenoveerde starterswoning bevindt zich in het centrum van Wetteren - dicht tegen de Warande en belangrijke invalswegen richting Dendermonde/Gent.
Er zijn reeds vele renovatiewerken gedaan, o.a. nieuwe elektriciteit, nieuwe waterleiding, nieuwe keuken en badkamer, nieuwe ramen, volledige boven- en benedenverdieping aangepakt, nieuw dak, centrale verwarming op aardgas, ingemaakte kasten in de berging, kortom volledig instapklaar.
Naar indeling toe treffen we op het gelijkvloers de woonkamer en eetkamer, aansluitend volledig geïnstalleerde keuken (alle toestellen), berging en badkamer met douche en bad.
Op de bovenverdieping zijn er 2 slaapkamers met nog mogelijkheid tot het maken van een derde slaapkamer op de zolderverdieping (vaste trap mogelijk).
Er is een zonnig stadstuintje aanwezig met mogelijkheid tot opbouwen van een tuinberging.
Woning heeft een gunstig EPC - waardoor het ook een ideaal investeringspand is.
Bent u de hoge huurprijzen beu en wenst u een instapklare starterswoning aan te kopen of wenst u een goed rendabele investering te doen, kom dan zeker langs op de kijkdag (053/60.65.60).
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

261 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€374

Pand Referentie

GWXXLV67CZ3N

120 m2

105 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet meegedeeld

Menu