Voorheide 61, 9230 Wetteren

Huis in Wetteren

GERESERVEERD!

WETTEREN - Deze open bebouwing vindt u op een mooie en rustige locatie in een kindvriendelijke buurt. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer ... vindt u in de directe omgeving. Daarnaast geniet deze woning een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van de E40.

Naar indeling toe heeft deze woning een aparte inkomhal, een aangename en lichtrijke woonkamer met aangrenzend een aparte keukenruimte, 2 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er een inpandige garage die toegang biedt tot de zolderruimte. De woning is volledig onderkelderd.

Het huis beschikt over een nieuwe en conforme elektriciteitsinstallatie en er werd ook aandacht besteed aan isolatie, dubbele beglazing en centrale verwarming met condenserende ketel, wat resulteert in een goed EPC. De sanitaire leidingen en afvoerbuizen werden vernieuwd en gescheiden. Troef aan de woning is de gezellige tuin met uitgestrekt zicht over de velden.

Op zoek naar een volledig instapklare woning op een centrale en zeer rustige locatie met wijds uitzicht? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

177 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€897

Pand Referentie

XVBIKVO6X8D2

500 m2

115 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu