Loweestraat 58, 9230 Wetteren

Huis in Wetteren

GERESERVEERD! MASSEMEN - Deze gezellige gezinswoning is gelegen in een rustige en landelijke omgeving op een perceel van 645 m². De ligging is uitstekend, op een boogscheut van de dorpskern van Massemen, met alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen, winkels en openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. Daarnaast geniet deze woning een heel goede bereikbaarheid door de nabijheid van de N9 en de op- en afritten van de E40.

De gelijkvloerse verdieping omvat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime en lichtrijke woonkamer bestaande uit een zit- en eetgedeelte, een keuken met aangrenzend een berging en wasplaats en een inpandige garage. Op het eerste verdiep bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en een grote en volledige uitgeruste badkamer. De zolder biedt meerdere mogelijkheden.

Naast de rustige ligging, is de mooie aangelegde en zongerichte tuin een extra troef.

Kortom, bent u op zoek naar een perfect instapklare woning met goed EPC op een uitstekende locatie voorzien van 3 slaapkamers, mooie tuin en alle moderne comfort? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak. Meer info of bezoek 053/60.65.60.

Uiterlijk beschikbaar op 1/9/2023.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

156 kWh/m2

Pand Referentie

I5FM069SC-ZB

645 m2

182 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu