Steenakker 11-A, 9230 Wetteren

Huis in Wetteren

€299.000

We nemen u mee naar een woning met een oogstrelende afwerkingsgraad. Van zodra men binnenkomt langs de inkomhal met gastentoilet ademt de woning meteen rust uit. Een ruime bergplaats/bureel scheidt de rest van de woning van de straatkant, waardoor nagenoeg geen (!!) lawaai wordt waargenomen.

De volledig uitgeruste keuken voelt samen met de ruime living aan als een harmonieus geheel. De living is volledig geconnecteerd met de tuin door de grote glaspartijen. De gebruikte materialen zijn toegepast met oog voor detail en in een rustgevende, minimalistische stijl. Een grote lichtkoepel maakt de keuken, net als de living bovendien erg lichtrijk. In de tuin werd een kwaliteitsvolle terrastegel toegepast die als verlengstuk van de binnenvloeren kan worden beschouwd.

Via de traphal bereikt men het eerste verdiep, waar een gigantische slaapkamer u de nodige nachtrust biedt. Een tweede kamer fungeert vandaag als bureau maar kan worden aangewend als extra (vierde) slaapkamer. De relatief grote badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en dubbele lavabo. Het tweede verdiep is afgewerkt met nog 2 ruime slaapkamers.

Nog even over de tuin: de zuidgerichte tuin heeft achteraan een groot bijgebouw dat kan fungeren als atelier, speelruimte, hobbyruimte, stockageruimte…
De woning kan kortweg samengevat worden als een energiezuinige parel die met zorg wordt bewoond. Laat u leiden door een gedetailleerde rondleiding.
Contact: floris@cornelis-partners.be of 09 274 15 53.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

90 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€359

Pand Referentie

XH8TXIQX5410

284 m2

164 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

27 Oct 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

agrarisch gebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu