9870 Zulte

Huis in Zulte

€419.000

Op een boogscheut van het centrum en het groene kasteelpark van Olsene, vinden we deze prachtig vernieuwde woning met ruim verzicht op agrarisch gebied

We betreden deze woning via de inkomhal, die ons toegang biedt tot de lichtrijke en gezellige woonkamer, voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten.
De moderne en volledig ingerichte nieuwe leefkeuken (voorzien van oven, microgolfoven, inductie kookplaat, dampkap, vaatwasser, lavabo, koelkast, ...) met granieten werkblad en voldoende bergruimte biedt naadloos toegang tot de zuid-gerichte tuin waar het heerlijk genieten is na een drukke werkdag.
Naast deze ruime keuken bevindt er zich een praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast, alsook het gastentoilet.
De eerste verdieping bestaat uit 3 volwaardige slaapkamers, een bergruimte en een luxueus afgewerkte badkamer, voorzien van bad, douche, toilet, dubbele lavabo met lavabomeubel en spiegelkast.
Bovendien beschikt deze woning over een ruime zolder, een grote functionele garage voor twee wagens, alsook enkele parkeerplaatsen op de oprit. Het perceel is afgesloten door middel van een geautomatiseerde poort.

Extra troeven aan deze prachtige woning zijn: het zéér lage EPC, de conforme elektrische keuring, hoogrendementsketel, ventilatiesysteem C en waterverzachter, regenwaterput met voorfilter en pomp, elektrische rolluiken, ...

Wenst u graag eigenaar te worden van dit pareltje te Olsene? Contacteer ons dan snel via 09 380 09 74 of via info@excellent-vastgoed.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

124 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€700

Pand Referentie

EH7AY1UU02-I

628 m2

159 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Jun 2022€419.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu