Vontstraat 69, 9700 Oudenaarde

Industrieel in Oudenaarde

€350.000

Ontmoet residentie "De Oude Weverij", een kwaliteitsvol loftencomplex Open en tijdloos ingericht met oog voor detail! Energetisch gerenoveerde duplexloftverdeeld over de gelijkvloerse en 1e verdieping met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 166m² en totale oppervlakte van 182m²! Dit dankzij het groot DAKTERRAS(33m²)
Ze bevat1 grote masterbedroom met annex dressing en badkamer + een knap dakterras op de 1e verdieping waar het zalig vertoeven is! Het complex is gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen, op wandel- en fietsafstand van het centrum van Oudenaarde Deze rustige locatie is een inspiratie voor een gezin én singles, jong én minder jong I En dat is niet alles In de directe omgeving noteren we een kwaliteitsvol aanbod van bakkerijen, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, een vlotte ontsluiting tot de verschillende toegangswegen, enz Een groendak, 20 cm thermische gevelisolatie, geluidsisolatie, en andere duurzame technieken en kwaliteitsmaterialen hebben dit industrieel pand omgetoverd tot een modern loftencomplex met een hoogwaardig wooncomfort Kortom een loftencomplex dat ruimschoots aan de milieunormen 2020 voldoet Licht en lucht

Belangrijke troef!: wordt verkocht onder registratie stelsel, niet onder BTW 21% stelsel! U koopt een nieuwbouw, maar betaalt geen BTW, dus u bespaart minstens 11% kosten of meer!
Vermelde prijs omvat een compleet afgewerkte loft !

BEl voor meer info

Adres : Vontstraat 69- 9700 Oudenaarde

EPB in opmaak; Vg, Wg, Gvv, Gdv, Gvkr; Niet overstromingsgevoelig

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Industrieel

Pand Referentie

6NNSIQ5VZLWU

182 m2

16575 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

17 Jan 2022€350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu