Amerikalei 118, 2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€330.000

English/Français possible
amerikalei118@gmail.com GEEN IMMO
Kijkdagen 9/10 april

Dit appartement bevindt zich achter het Koninklijk Museum van Schone Kunsten. De gevelbrede ramen van de leefruimte en halfopen keuken geven uit op de Leien en laten veel licht binnen. In de keuken vindt u verder een gasvuur met dampkap, ingebouwde vaatwasser, lavabo, twee ruime werkbladen en heel wat kastruimte. Aansluitend is er een bijkeuken met enorm veel opslagruimte in de ingemaakte kasten, plaats voor wasmachine en droogkast.

De ruime eet- en woonkamer kunnen worden afgesloten van de rest van het appartement door een authentieke glazen deur. In de hal achter deze deur is er wederom enorm veel opslagruimte in de verschillende ingemaakte kasten. Er is een apart gastentoilet met handenwasser. Verder in de hal vindt u de badkamer, die een recente renovatie is ondergaan. Nieuwe grondbetegeling (alsook in de gehele hal + gastentoilet), een nieuwe inloopdouche, een tweede toilet en een dubbele wastafel met ruime lade. Teneinde de hal nog een handige bergruimte.

Tot slot vindt u achteraan de twee slaapkamers die toegang geven tot het terrasje. In beide kamers is er meer dan voldoende plaats voor een bed en grote kleerkast. Goeie nachtrust verzekerd: slaapkamers aan de rustige achterkant, recent geplaatste ramen houden warmte binnen en geluid buiten, en er zijn rolluiken voor volledige verduistering van de kamer.

Garageplaats mee aan te kopen: 30.000 euro.
Momenteel verhuurd: 1110 euro

Menu