Amerikalei 118, 2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€365.000

Meer info: appartementoptzuid@gmail.com - Geen Immo!

Volledig gerenoveerd 2 slk appartement gelegen op de leien achter het museum van schone kunsten.
Je komt binnen in een ruime hal en nachthal met verschillende ingebouwde kasten en een gastentoilet. De open leefruimte is voorzien van een authentieke en goed onderhouden parket. De zonnige open keuken met composiet werkblad is uitgerust met Oven, microgolf, vaatwasser, koelkast en inductiekookplaat. In de aanpalende ruime berging en technische ruimte is er plaats voor wasmachine, droogkast en aparte vriezer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met sfeerverlichting en handdoekdroger.
De 2 ruime slaapkamers geven uit op het terrasje aan de achterkant van het gebouw en verder is er nog een kleine extra berging in de 2de slaapkamer.

Niet op de foto’s: Volledig gerenoveerd in 2015 met nieuwe ramen voor en achter, elektrische leidingen en domotica installatie, verwarmingen, sanitaire leidingen en gasbrander. Verder voorzien van veiligheidsdeur, geluidswerend glas en elektrische zonnewering vooraan, elektrische rolluiken achteraan. Vanuit de garage op minder dan 2 minuten op de ring, ook bij file!

Inbegrepen in de vaste kosten (€100/maand): (koud) water, afvalbeheer, blokpolis, liftonderhoud, kleine reparaties, onderhoud gemeenschappelijke delen, ...

Kleine kelderberging (3m²) inbegrepen in de prijs.
Ruime autostaanplaats met plaats voor fietsen verplicht bij aan te kopen aan €35000

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

196 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€981

Pand Referentie

YIP8O13CP2WR

104 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu