Gijzelaarsstraat 27, 2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€1.395.000

Uitzonderlijke penthouse met uitgestrekte terrassen, in een project gelegen in een rustige straat op het Antwerpse Zuid. Deze voormalige school wordt volledig omgebouwd naar 9 appartementen met aandacht voor het authentieke karakter van het gebouw.

Dit alles op wandelafstand van het binnenkort afgewerkte 'Central Park', Museum voor Schone Kunsten en alle boetieks en horecazaken die Het Zuid te bieden heeft.

Op de vierde en tevens hoogste verdieping van project "The Belpaire" vinden we dit prachtige penthouse appartement met zowel aan voor- als achterzijde grote raampartijen met rechtstreeks toegang tot de terrassen die zich over de gehele breedte (18 m) van het appartement strekken.

Bij het betreden van het appartement komt u rechtstreeks in de inkomhal met gastentoilet, vestiaire en opbergruimte. De leefruimte en keuken zijn volledig open en staan in verbinding met elkaar waardoor het natuurlijk licht rijkelijk binnenvalt. De master bedroom heeft een ensuite badkamer en de twee andere slaapkamers kunnen gebruik maken van een gezamelijke badkamer.

"The Belpaire" is een project waarbij eigenheid, luxe, comfort en hoge afwerkingsgraad centraal staan. Dit zal u bij het betreden van het gebouw meteen merken. De afwerking en indeling is nog geheel naar eigen smaak te kiezen, dit gebeurt in samenwerking met VESPER Projects.

Aankoop onder 6% BTW mogelijk.
Alle 3D-beelden, meubilair, keuken en (sanitaire) toestellen zijn ter illustratie en niet-bindend.

Voor meer info, ook na de kantooruren of tijdens het weekend, contacteer Ellen op het nummer +32 474 84 54 29 of mail naar ellen@reds.be

Menu