Gijzelaarsstraat 27, 2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€589.000

Dit appartement met uitzonderlijk hoge plafonds en rechtstreekse toegang tot gemeenschappelijke tuin bevindt zich in residentie "The Belpaire". Deze voormalige school wordt volledig omgebouwd naar 9 appartementen met aandacht voor het authentieke karakter van het gebouw.

Dit alles op wandelafstand van het binnenkort afgewerkte 'Central Park', Museum voor Schone Kunsten en alle boetieks en horecazaken die Het Zuid te bieden heeft.

Op de gelijkvloerse verdieping van dit project vinden we dit ruim tweeslaapkamerappartement. Omwille van de plafonds met maar liefst 4 meter hoogte, vindt het natuurlijk licht makkelijk een weg tot in het appartement.

De leefruimte, keuken en eetruimte staan allen in rechtstreekse verbinding met elkaar. Vanuit zowel de leefruimte als één van de slaapkamers betreed je het privatieve terras dat uitmondt in de gemeenschappelijke, volledig aangelegde tuin. Beide slaapkamers beschikken over een ensuite badkamer. Overigens werd er ook nog een gastentoilet en een bergruimte voorzien.

"The Belpaire" is een project waarbij eigenheid, luxe, comfort en hoge afwerkingsgraad centraal staan. Dit zal u bij het betreden van het gebouw meteen merken. De afwerking alsook de indeling is nog geheel naar eigen smaak te kiezen, dit gebeurt in samenwerking met VESPER Projects.

Aankoop onder 6% BTW mogelijk.
Alle 3D-beelden, meubilair, keuken en (sanitaire) toestellen zijn ter illustratie en niet-bindend.

Voor meer info, ook na de kantooruren of tijdens het weekend, contacteer Ellen op het nummer +32 474 84 54 29 of mail naar ellen@reds.be

Menu