Prins Albertlei 31-803, 2600 Berchem

Appartement in Berchem

€339.000

Eerlijk is eerlijk, iedereen droomt weg bij het binnenkomen van deze luxueuze parel.

Je zoekt iets met karakter en instapklaar? Je zoekt iets met een terras en op wandelafstand van een park? Je zoekt iets op een topligging dicht bij het centrum maar toch vlot bereikbaar? Niet simpel denk je dan, gelukkig mogen wij dit topappartement aan je voorstellen!

- Eentje uit de boekjes
- Luxe in ieder detail
- Ideale ligging nabij Singel en Ring

Het appartement is gelegen op wandelafstand van de Markgravewijk, Oud Berchem en op geen tijd sta je in het centrum van de stad. Toch liever een boek lezen in het groen? Om de hoek sta je in het Prins Albertpark, Harmoniepark en Domein Hertoghe. Na een lange dag kiezen voor een deugddoende avondloop? In enkele minuten loop je door het Nachtegalenpark of Park Den Brandt.

Genoeg over de omgeving. Op de achtste verdieping van een stijlvol gebouw kom je in het state of the art gerenoveerde appartement. Het eerste wat hier opvalt? Het unieke uitzicht over de statige huizen aan de Jan Van Rijswijcklaan, de prachtige keuken met ontbijthoek of is het de luxueuze visgraat parket die door het ganse appartement loopt? Kies jij maar!

De mooie inkomhal is voorzien van ingemaakte vestiaire kasten en een kast met bergruimte (aansluiting WT – DK), door de witte stalen deur heb je al zicht op de mooie leefruimte. Deze is verbonden met de open keuken en heeft een adembenemend uitzicht dankzij de grote raampartijen aan de voorzijde. De keuken is voorzien van alle inbouwtoestellen en heeft een super gezellig zithoekje waar je ’s morgen kan genieten van je eerste koffie of ’s avonds van een heerlijk glas wijn en apero.

Via de hal kom je aan het gastentoilet en de grote slaapkamer aan de achterzijde. De slaapkamer is ingedeeld in een slaapgedeelte en ruimte voor bureau, dressing, hobby, … en heeft toegang naar het topterras met zuid-oost oriëntatie. De badkamer is afgewerkt met een grote inloopdouche en nooit ruzie want het badmeubel is afgewerkt met 2 lavabo’s en spiegel met verlichting.

Wacht niet en ontdek snel dit pareltje? Het interieurdesign werd uitgevoerd door WOOSTUDIOS, je krijgt toch niet iedere dag de kans om je droomappartement te kopen?!

"Het unieke uitzicht op de prachtige Jan Van Rijswijcklaan inspireerde om het appartement een Parijse vibe te geven. Door de visgraatparket in combinatie met de hoge ramen, plafonds en hoge, witte stalen deur, hoop ik de toekomstige bewoner(s) mee te nemen in deze visie" - Evelyne van Vlerken

Je kan je afspraak maken via stad@sinjoor.be of 03 283 05 00

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

146 kWh/m2

Pand Referentie

378F9NC03-M-

86 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 Aug 2022€339.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Niet van toepassing

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu