Prins Albertlei 22-4, 2600 Berchem

Appartement Te Koop in Berchem

€849.000

Grondig gerenoveerde Art Deco parel in een kleinschalig appartementsgebouw aan het Harmoniepark

Dit zeer ruim Art Deco appartement ( ca 290 m² ) van toparchitect Kaplansky ligt op de grens Antwerpen / Berchem en werd recent grondig gerenoveerd in de stijl en volgens de smaak van het interbellum maar mét hedendaags comfort !
Authentieke elementen ( schrijnwerk, parket, wandtegels, open haard,...) werden maximaal bewaard teneinde de authentieke sfeer van het interbellum te bewaren.

Via de ruime gemene inkomhal en de vernieuwde liftcabine bereikt men dit appartement op de 4de verdieping ( 1 appartement per verdieping ).
De ruime inkomhal op originele interbellum tegels vormt een geheel met het gastentoilet en de wastafel.
De dubbele glazen deur met Art Deco motief leidt naar de leef-en eetruimte ( ca 90 m² ) voorzien van een prachtige visgraatparket en een open haard en biedt dankzij een facade van ca 12,5 m een prachtig panoramisch zicht op het Harmoniepark.
Een dubbele schuifdeur bekleed met geborsteld leder laat toe beide ruimtes op te delen, indien gewenst. Aansluitend een
avondbalkon,
ideaal voor een aperitief.

Naast deze riante eetruimte bevindt zich de zeer ruime leefkeuken eveneens in "Art Deco look" -met de herlakte originele kasten - maar uiteraard met hedendaags comfort ( professioneel Falcon fornuis en oven, vaatwas, koel/wijnkastcombinatie,..).
Gezellige ontbijthoek / erker met
ochtendzon
. Terrasje.
Het privégedeelte van het appartement bereikt u via een gang die vertrekt vanuit de living. Hier bevinden zich achtereenvolgens de ruime masterbedroom met hoofdbadkamer in art deco stijl ( ligbad, douche en lavabo; een separate dressing ).
De 2de badkamer met ligbad en douche en lavabo dient zowel voor slaapkamer 2 als 3. Hier bevindt zich een ruim terras ( 6,5 m breedte ) met een open zicht op de gemeenschappelijke tuin, de fietsenstalling en de autostaanplaats die mee dient aangekocht te worden à 30.000 euro. Het appartement beschikt ook nog over een extra berging/kamer van ca 8 m² op het gelijkvloers en een kelder.

De gemene delen van dit klassevol art deco appartementsgebouw met natuurstenen gevel op een exclusieve ligging werden de laatste jaren grondig gerenoveerd. Vlotte bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer ( tram en trein ) als met de auto. Supermarkten Lidl, Aldi, Delhaize, Albert Hein op wandelafstand !

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

262 kWh/m2

Pand Referentie

SRUYL9ONDE34

300 m2

280 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

09 Sep 2022€849.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet van toepassing

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

/

Overstromingsgebied

Nee

Menu