Kerkstraat 63, 8370 Blankenberge

Appartement in Blankenberge

€485.000

Deze unieke duplex met uitzonderlijke oppervlakte, bevindt zich centraal in de binnenstad, vlakbij de Markt, Jachthaven en Zeedijk van Blankenberge. Het appartement geniet een nieuwe, perfect onderhouden uitstraling in kwaliteitsvolle materialen. De twee aanwezige, ruime zonneterrassen maken van deze topper het ideale voorstel voor zowel vaste bewoning alsook het ideale tweede verblijfsadres.
We bereiken de vierde verdieping met de aanwezige lift. Via de inkomhal, voorzien van een gastentoilet en handige bergruimte, worden we onthaald in de lichtrijke en ruime woonkamer die prachtig afgewerkt werd. De woonkamer werd voorzien van een uitgeruste keuken die een rechtstreekse toegang biedt naar een zonneterras waar we de ochtend en middagzon kunnen ontvangen. Aan de andere zijde van de woonkamer bevindt zich een aangenaam balkon die kan rekenen op een uitzicht op de prachtige zonsondergang. Op deze gelijkvloers verdieping van deze duplex bevindt zich verder nog een eerste slaapkamer waar we aanpalend een mooie doucheruimte treffen. Via de trap bereiken we op de eerste verdieping 3 mooie en ruime slaapkamers en een badkamer. We vinden in deze badkamer een dubbele wastafel, ligbad en toilet terug. ,
Het spreekt voor zich dat deze prachtige duplex voorzien werd van dubbele beglazing in PVC raamwerk, conforme elektriciteit. De luxueuze afwerking, het oog voor detail en de prachtige aanwezige keuken maken van dit voorstel een echte topper.
Laat U betoveren en kom dit prachtige hoek appartement bezoeken.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

304 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.252

Pand Referentie

0BSKHN1BQE3V

163 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

25 Apr 2022€485.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu