Kerkstraat 16-6, 8370 Blankenberge

Appartement Te Koop in Blankenberge

€299.000

Op slechts enkele passen van de Zeedijk bevindt zich dit ruime duplex appartement (145m2) bestaande uit maar liefst VIER SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS EN ZEER GROOT ZONNETERRAS (25m2).
Dit appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en is ideaal voor wie een ruim (vakantie) appartement of een goede opbrengst via evt AIRBNB zoekt. Vanop het terras kan men genieten van de zon tot in de laatste uurtjes (ZW), heeft men een mooi open zicht en kan men zelfs ook nog eens de zee zien. Aan het terras bevindt er zich nog een berging waar men zijn terrasmeubels kwijt kan.

Ze beschikt over de volgende indeling:

Op de 6 de verdieping: Inkomhal, leefruimte met open keuken en toegang tot het terras. Twee slaapkamers (waarvan één kleinere), een badkamer en een apart toilet.

Op de verdieping erboven hebben we dan nog twee zeer ruime slaapkamers, een grote badkamer met douche en toilet, een berging met o.a. aansluiting voor de wasmachine.

Er is centrale verwarming aanwezig. Eigen ketel onlangs vernieuwd (2020). EPC 226kWm2/jaar. Ramen zijn vernieuwd in 2017 en er is goedgekeurde elektriciteit. Men heeft toegang tot het appartement vanuit zowel de Kerkstraat als de Hoogstraat waar zich een laad - en loszone bevindt. Veel ruimte, zon, groot terras, mooi zicht en centraal! Dus werkelijk alles wat een perfect vakantieappartement nodig heeft of een vlotte verhuring verzekert. (Sted.inl. i.a.)

Menu