J. de Troozlaan 50-1, 8370 Blankenberge

Appartement in Blankenberge

€349.000

Dit subliem en ruim (90m²) tweeslaapkamer appartement is gelegen op de eerste verdieping in een jonge en verzorgde residentie te Blankenberge. Het centrum, het station en de Zeedijk bevinden zich om de hoek. Dankzij de grote raampartijen laat de zon hier gedurende de hele dag heel wat natuurlijk licht naar binnen schijnen. De open keuken is voorzien van alle comfort. Naast de keuken is er een aparte berging met condensatieketel en plaats voor wasmachine en droogkast. De beide slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement en zijn uitgerust met kwalitatieve op maat gemaakte inbouwkasten. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo en een mooie 'extra large' inloopdouche voor extra comfort. Verder zijn er bijkomend nog twee grote troeven: De prijs voor de algemene kosten van het gebouw is laag en het appartement wordt gemeubeld verkocht wat een registratievoordeel met zich meebrengt. Dit appartement is ideaal als woonst, tweede verblijf of als investering .Wenst u meer informatie? Kom dan zeker eens langs bij ons op kantoor.

Indeling: - ruime inkomhal (5,5m²) - leefruimte met open keuken (39m²) - ruime berging - terras vooraan (7m²) - gastentoilet - badkamer met inloopdouche - slaapkamer 1 (14m²) - slaapkamer 2 (12m²) - gemeenschappelijke fietsenberging - privatieve berging (6,5m²) -

Troeven:
- instapklaar
- zuid gericht terras
- lift
- EPC 77 kWh/ (m² jaar) = zeer energiezuinig
- elektriciteit conform
- gemeenschappelijke fietsenberging
- privatieve kelderberging

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement te koop in Blankenberge? Aarzel dan niet om contact op te nemen op het nummer 0474/49.51.90 of via pauline.ruysschaert@dewaele.com.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

77 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€944

Pand Referentie

GL53FBMBI1X9

97 m2

90 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

14 May 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu