J. de Troozlaan 78-box-0401, 8370 Blankenberge

Appartement Te Koop in Blankenberge

€335.000

Dit uniek en uiterst kwalitatief nieuwbouwproject biedt opvallend energiezuinige en hedendaagse woonappartementen in een centraal gelegen residentie te Blankenberge.

Op wandelafstand van het commercieel centrum, casino, centraal station en Zeedijk is dit werkelijk een toplocatie! Het gebouw biedt een voordelige ligging tussen de Jules de Troozlaan en de Rogierlaan, waardoor men beschikt over een terras aan beide straatkanten. Het gebouw is toegankelijk via beide straten.

Het gebouw bestaat uit 6 ruime appartementen. De entiteiten beschikken elk over twee slaapkamers en twee aangename terrassen, één aan de zuidkant én één aan de noordkant (met uitzondering van het gelijkvloers appartement). Deze terrassen genieten van een perfecte oriëntatie, waardoor men het ganse jaar kan genieten van de zon en een fantastisch zicht.

Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.

Het gebouw voldoet aan alle nieuwste normen en wetgeving betreffende elektriciteit, isolatie en ventilatie. Bovendien wordt er gewerkt met grote accenten op functionaliteit, lichtinval, energiezuinigheid. Met eigen energieproductie door middel van zonnepanelen en de zeer hoge thermische en akoestische isolatie zorgt dit project voor bijna energie neutrale appartementen met een opvallend lage EPB-waarde.

De inrichting van de wooneenheden gebeurt met kwalitatieve materialen die aan de eisen van de koper kunnen worden aangepast. De appartementen zijn standaard voorzien van vloerverwarming en waterrecuperatie (toilet, wasmachine,...).

Residentie "POLLOCK" staat synoniem voor eigentijds, functioneel en vooral energiezuinig wonen of verblijven aan de Belgische kust!

De werken starten in voorjaar 2021.

Dit gebouw geniet van de opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde. De grondwaarde bedraagt 70.000 euro voor het gelijkvloers appartement en 90.000 euro voor de appartementen op verdiep.

EPC na oplevering.

Laat deze topper niet op zich wachten en leg meteen uw afspraak vast!

Menu