A. Ruzettelaan 71, 8370 Blankenberge

Appartement in Blankenberge

€155.000

Dit ruime en lichtrijke appartement geniet een zeer aangename ligging aan de stadsrand van de bruisende Blankenbergse badstad. We zijn op een korte wandelafstand verwijderd van het stadscentrum, maar genieten van de dichte nabijheid van de zeedijk en het strand, die we tevens licht kunnen waarnemen vanuit de woonkamer en keuken.
Het tweeslaapkamer appartement komen we binnen via de lange inkomhal die uitgeeft op de woonkamer via de keuken. De keuken werd voorzien van een kookplaat met bijhorende dampkap en spoelbak. Verder treffen we in dit appartement twee ruime slaapkamers (van 15m² en 16 m²) aan die een enorme troef betekenen voor dit appartement. Als laatste wordt een badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmogelijkheid en treffen we het toilet in een aparte ruimte. De achterliggende slaapkamer heeft tevens een toegang tot het achterliggende, zuid gerichte balkon.
Verdere troeven bestaan uit de kleinschaligheid van dit appartementsgebouw, waardoor er geen beroepsyndicus werd aangesteld en de gemeenschappelijke kosten dus laag zijn, de dakbedekking werd vernieuwd en het appartement geniet reeds van dubbele beglazing. Mits een lichte opfrissing kan van deze topper een perfect tweede verblijfsadres, vaste verblijfplaats of investeringsappartement gemaakt worden.
Kom even ter plaatse kijken wat dit appartement te bieden heeft, en plan uw afspraak alvast in!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

424 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€629

Pand Referentie

M2792HP2E28C

84 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

01 Aug 2022€155.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu