A. Ruzettelaan 29, 8370 Blankenberge

Appartement in Blankenberge

€229.000

Gelegen nabij de Zeedijk en op een steenworp van het handelscentrum geniet dit prachtige twee slaapkamer appartement van een uiterst goede ligging. Deze woonst is vlot bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, fiets alsook met de wagen.
Wanneer u deze parel binnenwandelt, wordt u ontvangen in de lichtrijke inkomhal die u verder brengt naar de leefruimte. Deze gezellige woonkamer kijkt uit op een terras waar het uiterst aangenaam vertoeven is. Daarnaast biedt de woonkamer ook toegang tot de uitgeruste, hedendaagse keuken. Deze laatste is uitgerust met keramische kookplaat met bijhorende dampkap, elektrische oven, koelkast, spoelbak en vaatwasser. De keuken biedt ook toegang tot een handige en ruime opbergruimte waar de nutsvoorzieningen terug te vinden zijn en die tevens verdere mogelijkheid tot opslag biedt. De nachthal bevat een gastentoilet, en badkamer die naast een dubbele wastafel, ook een douche en ligbad bevat.
Verder beschikt dit appartement over 2 ruime slaapkamers . Niet enkel geniet dit appartement van een uiterst goede ligging aan de achterzijde van de Zeedijk, ook kunt u ten volle genieten van de zon vanop uw zuid-gericht terras die zich aan de slaapkamers bevindt!
Deze topper is uiteraard voorzien van centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing. Ook bemerken we een uiterst gunstige EPC waarde van 99 kWh/ m² jaar. Als laatste troef bevindt er zich nog een privatieve berging op kelderniveau.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Aarzel niet langer en leg onmiddellijk uw afspraak vast! 

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

99 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.005

Pand Referentie

M9OT9NU-FJRM

85 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

17 Oct 2022€229.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu