Prins Karellaan 1, 8370 Blankenberge

Appartement in Blankenberge

€245.000

- DEZE WONING IS IN OPTE - Uiterst verzorgd en goed onderhouden appartement op een 4de verdieping van een kleinschalige Residentie. Het pand gelegen in een rustige buurt en is opgebouwd uit inkomhal met gastentoilet, royale leefruimte met ruime portie natuurlijke lichtinval, open uitgeruste en geriefelijke keuken, badkamer met ligbad en dubbele wastafel, 2 volwaardige slaapkamer beiden aangrenzend aan een gezellig en zonnig terras, genietende van een open zicht. Verder beschikt u nog over een praktische berging met aansluiting voor wasmachine. De natuurvloer voorzien in alle ruimte heeft het pand een warm en huiselijk gevoel. Het pand is gelegen in een strakke en verzorgde residentie. Recentelijke werden alle gasketels en schouwen vernieuwd.
Deze topper is instapklaar en wacht enkel nog op uw persoonlijke invulling. Illustratief werd hiertoe een impressie met een hedendaags interieur toegevoegd. (zie foto 8)
Gasverwarming - EPC: 107,00 kWh/m² ~ UC 0002337188-RES - Totale indicatieve oppervlakte op basis v EPC-attest: 94 m² - Woongebied, Vergund, Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, Geen verkavelingsvergunning.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

107 kWh/m2

Pand Referentie

3TKE471AF0MZ

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 Jan 2022€245.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu