Prins Karellaan 11, 8370 Blankenberge

Appartement in Blankenberge

€265.000

Dit prachtige appartement gelegen op de tweede verdieping dateert van 2005 en is gelegen op wandelafstand van zee en strand. Het appartement situeert zich op een boogscheut van centrum Blankenberge, maar is toch zeer rustig gelegen. Winkels, restaurants, scholen en het strand zijn makkelijk te voet te bereiken.
De indeling van het appartement is als volgt: men stapt het appartement binnen in een centrale inkomhal die uitmondt in de lichtrijke woonkamer met open keuken. De ruime woon- en eetkamer is zeer lichtrijk met een volledig geïnstalleerde open keuken. De keuken werd voorzien van een koelkast, spoelbak, vaatwasser, combi oven, keramische kookplaat met bijhorende dampkap. De stockageruimte die de keuken aanbiedt wordt vergroot door de aanwezigheid van een handige bergingsruimte. De ruime woonkamer wordt verder aangesterkt met een aangenaam en ruim terras die kan worden bereikt via het gebruik van het schuifraam.
Verder beschikt het appartement over twee aangename slaapkamers, een praktische badkamer met ligbad en dubbele wastafel en een apart toilet.
Uiteraard beschikt dit appartement over CV op aardgas en dubbele beglazing. Conforme elektriciteit en uiterst gunstig EPC van 87 kWh/m². Als laatste troef beschikt het appartement over een extra, zeer ruime berging in de kelderverdieping.
Aarzel niet en leg meteen uw bezoek vast!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

87 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€929

Pand Referentie

LJY3HM-2ISJD

97 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

14 Feb 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu