Stenenbrug 138, 2140 Borgerhout

Appartement Te Koop in Borgerhout

€199.000

Het appartement is 105m² groot, is gelegen op de 3e verdieping en bereikbaar via de trap. Goed nieuws dus voor de sportieve gebruikers van stappen- en trappentellers.

Je komt binnen in de hal, die over een ingebouwde vestiaire beschikt. De hal geeft toegang tot een grote en lichte leefruimte met eet- en zithoek.
Vanuit de hal kan je ook meteen doorlopen naar de keuken, die uitgeeft op een klein, zuidelijk gelegen terrasje.

De badkamer is uitgerust met een toilet, een badkamermeubel met wastafel en spiegel en een ligbad. Douche je liever? Geen probleem, er is een groot en plooibaar douchescherm bevestigd.

Achteraan bevinden zich de grote en zonnige master bedroom en een ruime tweede slaapkamer, welke ook ingericht kan worden als bureau of berging.

Verder zijn er nog 2 bergingskasten voorzien: ééntje met aansluiting voor wasmachine en droogkast en ééntje voor het opbergen van bv. stofzuiger en poetsmateriaal.

Tot slot is er nog een private kelderruimte aanwezig met een oppervlakte van 18m².

Met een mobiscore van 9,8 heeft deze woning een uitstekende en heel centrale ligging. Bijna alles vind je op wandel- of fietsafstand: supermarkten, apothekers, scholen,... Ook het Rivierenhof en het Te Boelaerpark zijn vlakbij. Tram 24 stopt vlak voor de deur en brengt je op 11 minuten naar Antwerpen-centrum. Wie zich liever met de auto verplaatst, zit onmiddellijk op de E313, E34 of E19.

Wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een mailtje naar karendv92@gmail.com.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

307 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€740

Pand Referentie

6WLBBAMC8H1W

105 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€199.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu