Stenenbrug 138, 2140 Borgerhout

Appartement in Borgerhout

€189.000

Op zoek naar een centraal gelegen appartement aan de rand van de stad? Dan is deze woning vast wat voor jou!

Dit ruime twee slaapkamerappartement (104m2) ligt op de Stenenbrug te Borgerhout, temidden winkels, scholen en openbaar vervoer. De tram stopt voor de deur en brengt je in ‘no time’ naar Antwerpen Centrum. Verschillende toegangswegen alsook de Antwerpse Ring zijn in de onmiddellijke omgeving.

Het appartement ligt in een rustige kleinschalige residentie en bevindt zich op de derde en tevens hoogste verdieping. Via de inkomhal met vestiairekast kom je in de ruime lichtrijke woonkamer (40m2). De keuken is apart en heeft aansluitend een zonnig terras (4m2).

Via de gang kom je in de badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Daarnaast is er een aparte kastruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Ook beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers (18m2 en 14m2), die gelegen zijn aan de zeer rustige achterzijde van het gebouw. Verder is er een zeer ruime en droge kelderberging (16m2) aanwezig voor extra stockage.

Troeven: zeer ruim appartement, lichtrijke woonkamer, zonnig terras, 2 volwaardige slaapkamers, grote kelderberging, recente verwarmingsketel, elektriciteit conform, lage algemene kosten,...

Heb je na het bekijken van de virtuele tour nog vragen? Of plan je graag een bezoek ter plaatse? Bel Dries op 0470/10.72.17

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

307 kWh/m2

Pand Referentie

W0RXCELUGSQO

297 m2

104 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

10 Nov 2022€189.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu