Duquesnoystraat 31-001, 1000 Brussel

Appartement in Brussel

€560.000

Dit appartement is gelegen op een boogscheut van de grote markt en slechts op 200 m van het centraal station, pal in het centrum van Brussel.
Het appartement is gekenmerkt door zijn hoge plafonds met sierlijsten, de houten vloeren en de kwaliteitsvolle afwerkingen in marmer en hout, in een historisch en charmevol residentieel gebouw. Dit appartement (170 m²) bevindt zich op de benedenverdieping en is één van de 4 appartementen die zich in het gebouw bevinden.
Het appartement is als volgt ingedeeld: een royale inkomhal, een gastentoilet, een uitgeruste keuken met keukeneiland, een ruime lichtrijke leefruimte met uitzicht op het grote zuid gericht terras (50m²) met bergruimte. Onder de benedenverdieping vindt u een nachthal met de ruime slaapkamer met aaneensluitend de kinderkamer, een badkamer met ligbad en douche, een wasplaats en nog een extra aparte gastenkamer op de tussenverdieping in het gebouw. Een meerwaarde van het appartement zijn de talrijke inbouwkasten en bergruimtes.
Handelszaken, openbaar vervoer (centraal station), scholen en recreatiemogelijkheden zijn op wandelafstand van het appartement.
Divers: Dubbele beglazing in pvc/houten schrijnwerk, individuele verwarming op aardgas, een houtkachel, parlofoon en lage gemeenschappelijke kosten
Een bezoek waard en een niet te missen kans om een bezoek in te plannen. Contacteer Davy Vermander!!
Een ideale droomlocatie voor iedere stadsbewoner en expat!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

234 kWh/m2

Pand Referentie

V4Y99KAJR9W4

170 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

13 Jun 2022€560.000

23 May 2022€579.000

25 Apr 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu