Duquesnoystraat 31-001, 1000 Brussel

Appartement Te Koop in Brussel

€595.000

Op zoek naar een goede investering? Dit appartement is voor de komende 5 jaar verhuurd met zekere huurinkomsten (€20.000/jaar) en brengt een mooie huuropbrengst met zich mee.









De woning is gelegen op een boogscheut van de grote markt en slechts op 200 m van het centraal station pal in het centrum van Brussel. Het appartement is gekenmerkt door zijn hoge plafonds met zijn sierlijke moluren, de houten vloeren en de kwaliteitsvolle afwerkingen in marmer en in hout in een historisch en charmevol residentieel gebouw. Dit appartement (170m²) bevind zich op de benedenverdieping en is één van de 4 appartementen die zich in het gebouw bevinden. De woning is als volgt ingedeeld; een royale inkomhal, een gastentoilet, een uitgeruste keuken met keukeneiland, een ruime lichtrijke leefruimte met uitzicht op het grote terras /zuidgericht (50m²) met bergruimte. Onder de benedenverdieping vind u een nachthal met de ruime slaapkamer met aaneensluitend de kinderkamer, een badkamer met ligbad en douche, een wasplaats en nog een extra aparte gastenkamer op de tussenverdieping in het gebouw. Een meerwaarde van het appartement zijn de talrijke inbouwkasten en bergruimtes.









Handelslszaken, openbaar vervoer (centraal station), scholen en recreatiemogelijkheden zijn op wandelafstand van het appartement.









Divers: EPC , Dubbele beglazing in pvc/houten schrijnwerk, individuele verwarming op aardgas, een houtkachel, parlefoon en lage gemeenschappelijke kosten









Een bezoek waard en een niet te missen kans om een bezoek in te plannen. Contacteer Davy Vermander!!









Een ideale droomlocatie voor iedere stadsbewoner en expat!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

234 kWh/m2

Pand Referentie

4SKGCV09A-CK

170 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Sep 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu