Rue Lesbroussart 92, 1050 Elsene

Appartement in Elsene

€995.000

Ideaal gelegen op het kruispunt tussen de wijk Châtelain en het Flageyplein, presenteert uw makelaarskantoor ERA Chatelain u deze duplexwoning van 212m² met terrassen.

U zult verleid worden door de helderheid, de rust en de ideale ligging van dit appartement.

In een luchtig en groen decor is het als volgt samengesteld : Op de begane grond leidt een hal met garderobe en toiletten naar een ruime woonkamer van 70m², die zeer licht is en toegang biedt tot een mooi terras van 25m². De woonkamer is gecentreerd rond een dubbelzijdige open haard en biedt enerzijds een mooie eethoek en anderzijds een tv-lounge en een aangename leeshoek. Een prachtige volledig uitgeruste keuken completeert het comfort van de woning, met aangrenzend een wasruimte.

Naast de leefruimte bevinden zich op de eerste verdieping 3 mooie slaapkamers en een badkamer. De volumes zijn indrukwekkend, 29 en 25m² voor de twee grootste, die toegang hebben tot een terras van 27m² dat uitkijkt op de woonkamer. De badkamer is al even ruim, met een bad en een Italiaanse douche.

Diversen: gasverwarming (eigen ketel)

Onroerende voorheffing : 1.162 € PEB : D Deze flat met zijn vele troeven en charmes is perfect voor een gezin. Onze ERA COMFORT GARANTIE garandeert al uw vaste installaties voor een zorgeloze aankoop. Info & bezoek bij +32 2 535 98 98 Meer informatie over dit appartement te koop in Elsene uitsluitend beschikbaar op era.be/chatelain

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

187 kWh/m2

Pand Referentie

AZGOBVAQN2LH

212 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Sep 2022€995.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu