Rue Lesbroussart 92, 1050 Elsene

Appartement Te Koop in Elsene

€910.000

ERA CHÂTELAIN biedt u dit luxe duplex appartement aan, ideaal gelegen in de bekende en gezellige wijk Flagey in Elsene, met een oppervlakte van 212 m² (bruto vloeroppervlak). Als volgt samengesteld:
Begane grond: een hal met garderobe en toilet, een ruime en lichte woonkamer van 70m² met toegang tot een prachtig terras van 25m², een woonkamer met een dubbelzijdige cassette open haard, met enerzijds een prachtige eethoek en anderzijds een TV salon en een aangename leeshoek, een prachtige super ingerichte keuken, een wasruimte.
1e verdieping: 3 mooie slaapkamers en een badkamer, een terras van 29m². U zult het waarderen: Zijn helderheid Zijn grote volumes Zijn charme Zijn karakter De luchtige en groene omgeving Technische details : Gasverwarming, dubbele beglazing, airconditioning, elektriciteit conform, goede EPB D Virtueel bezoek beschikbaar: https://nodalview.com/s/2aPrvUolDBxwZaxNy8vGD4 Onze ERA COMFORT GARANTIE garandeert al uw vaste installaties voor een zorgeloze aankoop. Informatie en bezoeken: +32 2 535 98 98. Ontdek al onze koopwoningen in Elsene die exclusief beschikbaar zijn op era.be/chatelain

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

187 kWh/m2

Pand Referentie

41K5W0FBTC2N

212 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€910.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu